Aperitive cu oua

Reteta Ochiuri cu ciuperci la capac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ochiurile cu ciuperci la capac sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie lame.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   ciuperci proaspete/conserva - 500 g/250 g
   oua - 10 bucati
   untura - 50 g
   unt - 50 g
   patrunjel - 1 legatura
   sare si piper

mod de preparare

Ochiurile cu ciuperci la capac sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie lame. Daca se folosesc ciuperci conserva, acestea se scurg de lichid, se spala si se taie lame. Patrunjelul verde se curata si se taie marunt. Ciupercile se inabusa in unt (50g). Se adauga sare, piper si patrunjel verde (jumatate din cantitate). La capac se infierbanteaza 50 g untura si se prajesc oua ochiuri. intre ele se aseaza ciupercile inabusite.




Ochiurile cu ciuperci la capac se servesc fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.


Incearca si Pasta de oua cu cartofi si ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri cu ciuperci la capac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.