Aperitive cu oua

Reteta Omleta asortata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Omleta asortata este un aperitiv cu carne si legume delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Cascavalul se curata si se taie cuburi mici.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   oua - 10 bucati
   sunca - 250 g
   cascaval - 100 g
   ciuperci - 100 g
   rosii - 100 g
   ceapa - 100 g
   ulei - 100 ml
   sare si piper

mod de preparare

Omleta asortata este un aperitiv cu carne si legume delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Cascavalul se curata si se taie cuburi mici. Ciupercile din conserva se spala sub jet de apa rece. Rosiile se spala si se taie cuburi. sunca se taie julien (felii subtiri). Ouale se amesteca cu sunca, cascaval, rosii, sare si piper. Ceapa se pune la calit in ulei, impreuna cu ciupercile. Peste ceapa usor calita se adauga compozitia de oua. Omleta se prajeste pe o parte si pe cealalta, intorcandu-se precum o clatita.




Omleta asortata se serveste fierbinte.


Incearca si Omleta cu sos de vinete
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta asortata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.