Aperitive cu oua

Reteta Omleta colorata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se lasa la scurs mazarea, fasolea, ciupercile si porumbul. Cartofii se taie cubulete mici, la fel si ardeii. Ceapa se curata si se toaca. Ouale se ame

ingrediente

   200 g mazare
   200 g fasole verde
   300 g ciuperci din conserva
   o conserva mica de porumb
   400 g cartofi fierti
   un ardei gras rosu
   4 cirnati
   2 cepe mari
   8-10 oua
   200 ml lapte
   4 linguri unt
   o lingura de patrunjel verde tocat

mod de preparare

Se lasa la scurs mazarea, fasolea, ciupercile si porumbul. Cartofii se taie cubulete mici, la fel si ardeii. Ceapa se curata si se toaca. Ouale se amesteca cu laptele, sare si piper. Cirnatii se taie felii subtiri. Se fac 4 omlete: cite 1/4 din ceapa, cirnati,l egume se pun la prajit intr-o lingura de unt. Peste acestea se adauga oua batute si se lasa sa creasca omletele. Dupa ce s-au turnat ouale nu se mai amesteca.
Inainte de servire se presara patrunjel
Incearca si Ochiuri cu piine
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta colorata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.