Se taie parizerul in felii, potrivit de groase si se prajesc in ulei, fara a le curata de membrana. In felul acesta feliile se string in partea din af
Se taie parizerul in felii, potrivit de groase si se prajesc in ulei, fara a le curata de membrana. In felul acesta feliile se string in partea din afara. Se face separat o omleta din cele doua oua, 1 lingurita de faina si lapte dulce, care se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Cand se scot feliile de parizer (cand sunt calde), se umplu cu omleta, se ruleaza si se pun pe un platou, cu rosii intregi, ardei gras sau castraveti murati. Alte aperitive recomandate Rulada spanac Chiftelute Ciuperci umplute
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataAm facut un inventar prin frigider si cu ce am gasit, am incropit o prajiturica tare buna si de sezon. Albusurile le aveam in...
Desert prajitura cu crema de branza si jeleu de zmeuraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii