Se sparg ouale si se separa albusul de galbenus in vase separate. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu zaharul vanilat pana creste bine, ap
Se sparg ouale si se separa albusul de galbenus in vase separate. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu zaharul vanilat pana creste bine, apoi se amesteca incet cu faina si albusurile batute spuma. Se ia o tava de placinta, se unge bine cu unt, se toarna compozitia si se pune in cuptorul fierbinte, la foc potrivit. Cand este coapta, se rastoarna pe un servet, se umple cu dulceata, se ruleaza si se pune pe un platou.
Se serveste calda.
Alte aperitive:
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Gogosi
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii