Aperitive cu oua

Reteta Omleta pragheza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Omleta pragheza este un aperitiv cu carne si ou delicios. Kaiserul se prajeste in ulei, ouale se bat impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste carne.

ingrediente

   150 g kaizer afumat
   6-8 oua
   ulei
   patrunjel tocat
   sare
   piper

mod de preparare

Omleta pragheza este un aperitiv cu carne si ou delicios. Kaiserul se prajeste in ulei, ouale se bat impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste carne.




Se serveste fierbinte.


Incearca si Ochiuri gratinate
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pragheza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.