Ouale Benedict sutn alegerea ideala pentrun un mic dejun consistent. Gasiti acaesta reteta cu oua pe culinar.ro, alaturi de alte retete pentru mic dejun.
Ouale Benedict sunt un mod deosebit de servi ouale. Mai intai se prepara un sos Hollandaise din 2 lingurite de suc de lamaie, amestecate cu 2 lingurite de otet din vin alb. Se adauga 3 galbenusuri si se bat cu un tel pana cand compozitia devine spumoasa. Se pune apoi vasul pe bain-marie si se bate compozitia pana se ingroasa. Se adauga 125 gr unt taiat cubulete, amestecand constant. Se asezoneaza si se da deoparte la cald. Intr-o cratita mare, se fierbe apa cu 2 linguri otet din vil alb. Se sparg 4 oua, unul cate unul. Se fierb cate 4 minute fiecare, apoi se scot cu o spumiera. Se prajesc si se ung cu unt 4 briose mici, taiate pe jumatate. Se acopera fiecare cu cate o felie de sunca, un ou si se pune cu lingura sos hollandaise.
Ouale Benedict se servesc calde.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO reteta in ton cu vremea de-afara.
Placinta (melcisori) cu mere Painea integrala cu seminte de tot felul este sanatoasa si foarte gustoasa.
Paine integralaSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii