Aperitive cu oua

Reteta Oua cu ansoa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierb ouale tari, se cojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se zdrobesc cu lingura, impreuna cu fileurile de ansoa, apoi s

ingrediente

   4 oua
   4 fileuri de ansoa
   1 lingura unt
   1 lamaie
   2 linguri smantana
   sare
   piper
   3-4 linguri cu sos Bechamel

mod de preparare




Se fierb ouale tari, se cojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se zdrobesc cu lingura, impreuna cu fileurile de ansoa, apoi se amesteca cu sare, piper, cu sos Bechamel, cu patrunjel verde tocat, cu putina zeama de lamaie si cu albusurile tocate. Se asaza intr-o forma unsa cu unt, se acopera cu smantana si se pun in cuptorul fierbinte sa se gratineze.
Se servesc calde sau reci.


Alte retete:


Rosii umplute cu piept de pui


Ciuperci umplute


Zacusca
Incearca si Cima alla genovese
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu ansoa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.