Aperitive cu oua

Oua cu branza in sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ouale se pun la fiert 10 min. Usturoiul si ceapa se toaca si se calesc in foarte putin ulei. Se toarna rosiile din doza, sare, piper, boia si oregano.

ingrediente

   8 oua
   2 usturoi
   o ceapa mare
   o doza mare de rosii
   o lingurita boia
   3 fire oregano
   200 g branza gorgonzola
   3 linguri creme fraiche

mod de preparare

Ouale se pun la fiert 10 min. Usturoiul si ceapa se toaca si se calesc in foarte putin ulei. Se toarna rosiile din doza, sare, piper, boia si oregano. Ouale fierte tare se decojesc si se taie in 2. Se scoate galbenusul si se piseaza. Branza se amesteca cu creme fraiche si galbenusele pisate. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia. Se umplu albusele de ou cu aceasta compozitie. Se toarna sosul de rosii intr-o forma rezistenta la cuptor si se pun deasupra jumatatile de ou. Se tin 20 min la cuptor.
Incearca si Inimoare dulci cu ou si vanilie
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu branza in sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite