Aperitive cu oua

Reteta Oua cu sos de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb ouale rascoapte. Ceapa se taie feliute foarte subtiri si se pune in tigaie cu unt sa se inmoaie bine, pe foc mic. Se adauga faina si se stin

ingrediente

   4-5 oua
   30 gr unt
   1 lingurita cu faina
   1 pahar vin alb
   1 ceapa sau 5-6 fire de ceapa verde
   felii de paine prajite in unt

mod de preparare




Se fierb ouale rascoapte. Ceapa se taie feliute foarte subtiri si se pune in tigaie cu unt sa se inmoaie bine, pe foc mic. Se adauga faina si se stinge cu vin, apoi se adauga sare, piper si se lasa sa fiarba in vin. Ouale se curata, se taie in sferturi si se introduc in sos.

Cand a scazut vinul, se servesc cu paine prajita in unt.




Alte retete:





Oua umplute cu ciuperci


Chiftele


Zacusca

Incearca si Omleta cu pui si cascaval afumat
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu sos de ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.