Aperitive cu oua

Reteta Oua Florentine

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Un mic dejun usor, atractiv si foarte gustos!

ingrediente

   280 gr spanac congelat
   tocat
   ¼ ceasca de unt
   2 linguri de faina
   2 cesti de lapte
   amestecat cu smantana
   8 oua fierte
   sare si piper dupa gust
   parmezan ras sau branza Cheddar

mod de preparare

Dupa ce spanacul s-a decongelat, puneti-l la fiert in apa pentru aproximativ 10 minute si ulterior caliti-l in ulei timp de 30-40 de secunde.




Pregatiti sosul alb: topiti untul intr-o cratita mica, adaugati faina si amestecati bine. Turnati treptat laptele amestecat cu smantana, pana cand compozitia incepe sa se ingroase.




Ungeti un vas cu unt si puneti spanacul in interiorul acestuia. Aranjati ouale fierte deasupra spanacului si turnati sosul peste ele. Presarati sare, piper si branza. Coaceti totul la 400 grade, timp de 2-3 minute, pana cand branza se topeste si devine usor rumenita.




 


Incearca si Chifle cu ou
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua Florentine" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.