Chiflelor li se taie varful, dupa care se scobesc de miez, cu grija sa nu se rupa coaja. Se ung apoi pe dinafara si pe dinauntru cu unt si se pun int
Chiflelor li se taie varful, dupa care se scobesc de miez, cu grija sa nu se rupa coaja. Se ung apoi pe dinafara si pe dinauntru cu unt si se pun intr-o tava, care se introduce pentru cateva minute la cuptor. Se scoate tava, iar in fiecare chifla se toarna cate un ou. Se potriveste totul la gust de sare si piper si se reintroduce tava in cuptorul fierbinte, pana cand se coaguleaza ouale.
Se servesc fierbinti. Alte aperitive: Chiftele Saratele Ciuperci la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii