Aperitive cu oua

Reteta Oua in sos de vermut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ouale in sos de vermut sunt aperitive delicioase. Se topeste untul, se incorporeaza pudra de mustar si faina. Se adauga treptat vermutul si laptele, amestecand continuu.

ingrediente

   8 oua fierte tari
   25 g unt
   1+1/2 lingurita pudra de mustar
   25 g faina
   2 linguri vermut
   375 ml lapte
   1 lingurita tarhon uscat
   fire de marar

mod de preparare

Ouale in sos de vermut sunt aperitive delicioase. Se topeste untul, se incorporeaza pudra de mustar si faina. Se adauga treptat vermutul si laptele, amestecand continuu pana ce sosul se ingroasa. Se mai lasa pe foc inca 3 minute, amestecand. Se adauga sare, piper, tarhon. Se taie ouale in jumatati. Se pun pe un platou, se toarna deasupra sosul firbinte si se decoreaza cu fire de marar.


Incearca si Omleta cu ficati de pasare
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de vermut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.