Aperitive cu oua

Reteta Oua iute umplute cu anchois

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru oua iute umplute cu anchois fierbem oule tari. Taiem oule in jumatate si scoatem cu grija galbenusurile. Strivim galbenusurile si le amestecam cu ceapa.

ingrediente

   10-12 oua
   5-6 cepe Chalotte
   3 fileuri de anchois
   2 felii paine alba faramitata ( numai miezul)
   1 ardei rosu iute (posibil si uscat)
   3 galbenusuri crude
   2 linguri de unt

mod de preparare

Pentru oua iute umplute cu anchois fierbem oule tari. Taiem oule in jumatate si scoatem cu grija galbenusurile. Strivim galbenusurile si le amestecam cu ceapa taiata marunt, ardeiul rosu taiat marunt, miezul de paine si cu anchois. Incorporam cele 3 galbenusuri crude. Incingem cuptorul la temperatura medie spre mica 160 grade, tapetam o tava cu hartie de copt. Umplem cu amestecul de mai sus jumatatile de ou, punem in tava umplutura ramasa si deasupra oule umplute. Punem pe fiecare ou putin unt si coacem cam 20 min.


Se servesc calde.

Incearca si Oua la pahar cu sunca si ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua iute umplute cu anchois" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.