Aperitive cu oua

Reteta Oua rascoapte cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierb ouale tari. Cind s-au racit se curata si se taie in doua, in lung.
Se asaza pe o farfurie cu galbenusul in jos si se toarna deasupra un stra

ingrediente

   6 oua
   2 galbenusuri
   1 lingurita de mustar
   100 g ulei
   1 lingura de smantana
   sare
   2-3 masline sau putina salata verde

mod de preparare

Se fierb ouale tari. Cind s-au racit se curata si se taie in doua, in lung.


Se asaza pe o farfurie cu galbenusul in jos si se toarna deasupra un strat de maioneza pregatita cu mustar si la care s-a adaugat si o lingura buna de smantana.


Peste fiecare ou se asaza o frunzulita de salata verde, sau frunze de patrunjel, ori bucatele de masline.
Pofta buna!





Va recomandam si alte retete delicioase:


Supa de ciuperci


Garnitura de orez si mazare


Salata Cezar cu creveti
Incearca si Oua umplute cu sos de smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rascoapte cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.