Aperitive cu oua

Reteta Oua umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1 Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si li se taie un capacel.
2.Se scot galbenusurile si se trec prin sita, apoi se adauga o lingura

ingrediente

   6 oua
   2 galbenusuri
   ulei
   1 lingura branza rasa
   100g. carne fiarta de pui sau sunca
   1 morcov
   sare
   piper
   cateva frunze de salata
   patrunjel verde

mod de preparare

1 Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si li se taie un capacel.


2.Se scot galbenusurile si se trec prin sita, apoi se adauga o lingura de maioneza (facuta din cele 2 galbenusuri ), carnea de pasare sau sunca date prin masina de tocat, branza rasa, sare si piper.


3.Cu aceasta compozitie se umple ouale cu varf.


4.Se decoreaza cu morcov ras si cu patrunjel verde tocat.
Se pun ouale umplute pe un platou si se servesc cu salata verde pusa printre ele.
Incearca si Cornulete cu sunca si cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.