Aperitive cu oua

Oua umplute cu anchois

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Arghir Cici 126 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb ouale tari, se taie in jumatate si se scot cu grija galbenusurile care se sfarima si se amesteca impreuna cu ceapa taiata marunt, ardeiul ros

ingrediente

   10-12 oua
   5-6 buc. ceapa
   3 fileuri de anchois
   2 felii piine alba faramitata (numai miezul)
   1 buc. ardei rosu iute (posibil si uscat)
   3 galbenusuri crude
   2 linguri de unt

mod de preparare

Se fierb ouale tari, se taie in jumatate si se scot cu grija galbenusurile care se sfarima si se amesteca impreuna cu ceapa taiata marunt, ardeiul rosu taiat marunt, miezul de paine si cu anchois. Se incorporeaza 3 galbenusuri crude.
Intre timp se incinge cuptorul la temperatura medie spre mica 160 grade, se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se umplu cu amestecul de mai sus jumatatile de ou, se pune in tava umplutura ramasa si deasupra se pun ouale umplute. Se pune pe fiecare ou putin unt si se coace cam 20 min.
Se servesc calde
Incearca si Oua decorate cu tehnica decoupage-ului
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu anchois" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite