Aperitive cu oua

Reteta Oua umplute cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru ouale umplute cu branza se fierb ouale tari. Se curata si se taie in doua in lungune. Se scot galbenusurile si se freaca intr-un castron cu doua galbenusuri crude.

ingrediente

   6 oua
   2 galbenusuri
   2 linguri brinza
   1 lingura smantana
   1 lingura unt
   sare
   piper
Pentru sos:
   1 ceasca smantana
   1 lingurita faina
   sare.

mod de preparare

Pentru ouale umplute cu branza se fierb ouale tari. Se curata si se taie in doua in lungune. Se scot galbenusurile si se freaca intr-un castron cu doua galbenusuri crude, puse pe rand. Se adauga branza rasa, o lingura de smantana, sare si putin piper. Se freaca bine pana se face ca o smantana groasa. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile pana in margini. Se presara cu branza rasa si se asaza pe o tava unsa cu unt. Se da la cuptor, la foc iute. Se face un sos dintr-o ceasca de smantana cu putina faina si sare. Se asaza ouale pe farfuria de servit si se toarna sosul fierbinte imprejur.


Ouale umplute cu branza se servesc calde.

Incearca si Oua umplute cu ficatei de pasare
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.