Se fierb ouale rascoapte, se taie in doua pe lungime, se scot galbenusurile, care se freaca cu lingura de lemn pana se fac pasta. Se amesteca cu marar
Se fierb ouale rascoapte, se taie in doua pe lungime, se scot galbenusurile, care se freaca cu lingura de lemn pana se fac pasta. Se amesteca cu marar tocat, cu castravetele tocat si scurs de zeama, cu mustarul si cu maioneza. Se umplu albusurile, se aranjeaza pe fiecare cate o feliuta de ridiche, peste care se pune jumatate de maslina. Se taie salata verde subtire, se asaza pe un platou, iar deasupra se pun ouale.
Se servesc reci.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci
Chiftelute
Zacusca
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii