Oua umplute cu ciuperci

Se toca ceapa marunt si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele. Se lasa pana scade sucul, pe care il las

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute cu ciuperci

Ingrediente

  • 12 oua
  • 250 g ciuperci
  • 2 linguri creme fraiche
  • 1 lingurita mustar
  • 1 ceapa
  • nu asa mare
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de patrunjel
  • putin ulei de masline.

Mod de preparare

Se toca ceapa marunt si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele. Se lasa pana scade sucul, pe care il lasa ciupercile.Spre sfarsit se adauga si patrunjelul tocat fin. Nu trebuie lasate la rumenit.Se dau la racit. Dupa ce au fost reci, eu le-am tocat cu robotul, nu chiar foarte marunte, dar daca doriti se pot face si pasta (mie imi place cand se simt putin ciupercile). Intre timp se pun ouale la fiert. Se lasa sa fiarba pana sunt tari. Se curata de coaja si se taie in jumatate pe lungime. Galbenusurile se scot (eu nu le-am pus pe toate-6-7, jumatati de galbenus am aruncat) se adauga la ciupercile tocate. Se amesteca cele 2 linguri de creme fraiche cu 1 lingurita de mustar si se toarna peste ciuperci. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se amesteca bine. Le puteti decora cu ce doriti!


Pofta buna! Reteta Oua umplute cu ciuperci a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro Alta reteta de aperitive cu oua gasiti aici: Oua umplute in stil mediteranean

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Strudel cu prune
2
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
3
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Tort  Dobos
4
Torturi

Tort Dobos

Tortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...

Tort Dobos
Briose cu afine
5
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Parteneri
Sarmale in dovleac
Bucataras.RO

Sarmale in dovleac

Prima oara cand am vazut reteta asta a fost la cei de la Crama Haiducilor. Mi-a placut ideea tare mult si am zis ca este o...

Sarmale in dovleac
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!