Aperitive cu oua

Reteta Oua umplute cu pasta de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ouale se fierb tare, apoi se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se pregatesc albusurile pentru umplere. Se prepara apoi pasta de ciupe

ingrediente

   6 oua
   150 gr ciuperci
   50 gr unt
   1 lingura de patrunjel verde tocat
   sare
   piper

mod de preparare




Ouale se fierb tare, apoi se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se pregatesc albusurile pentru umplere. Se prepara apoi pasta de ciuperci. Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de zeama de lamaie. Se toaca apoi ciupercile foarte marunt si se amesteca cu galbenusurile, unul moale, verdeata tocata, sare si piper dupa gust. Se umplu cu pasta obtinuta albusurile. Acestea se asaza apoi pe un platou, pe pat de salata verde si se decoreaza cu 2-3 galbenusuri trecute prin sita.
Se servesc ca si aperitiv.


Alte aperitive:





Saratele


Ciuperci la cuptor


Chiftele
Incearca si Oua ochiuri cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pasta de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.