Aperitive cu oua

Reteta culinara Oua umplute cu pate Bucegi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Salata de conopida cruda cu oua"
 
Se taie ouale in doua si se scot galbenusurile. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc, smantana, mustarul si condimentele pana

ingrediente

   Ingrediente pentru 4 persoane: 1 cutie de pate de porc Bucegi de 200 gr 6 oua mari fierte tari 1 lingura de smantana grasa 1 lingura de mustar clasic 1 lingurita de patrunjel verde tocat un varf de cutit de piper negru macinat un varf de cutit de sar

mod de preparare

Se taie ouale in doua si se scot galbenusurile. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc, smantana, mustarul si condimentele pana se formeaza o pasta. Se adauga verdeata tocata. Se umplu ouale cu pasta si se orneaza cu feliute de gogosar acru sau castravete murat.

Pofta buna!




Alte retete culinare recomandate

Incearca si Omleta in forma de briose
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate Bucegi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite