Aperitive cu oua

Oua umplute cu pate de ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru oua umplute cu pate de ficat ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime.

ingrediente

Pentru 10 portii:
   oua - 10 bucati
   paté de ficat - 350 g
   salata verde - 200 g

mod de preparare

Pentru oua umplute cu pate de ficat ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Se prepara paté-ul de ficat. Salata se spala in mai multe ape. Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu paté de ficat. Cu aceasta compozitie se vor umple jumatatile de oua.




Ouale umplute cu pate de ficat se servesc rece, cu decor de salata verde.


Incearca si Salata de oua cu sos de sardele
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate de ficat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite