Aperitive cu oua

Reteta Oua umplute cu pate de ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru oua umplute cu pate de ficat ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime.

ingrediente

Pentru 10 portii:
   oua - 10 bucati
   paté de ficat - 350 g
   salata verde - 200 g

mod de preparare

Pentru oua umplute cu pate de ficat ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Se prepara paté-ul de ficat. Salata se spala in mai multe ape. Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu paté de ficat. Cu aceasta compozitie se vor umple jumatatile de oua.




Ouale umplute cu pate de ficat se servesc rece, cu decor de salata verde.


Incearca si Oua italienesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate de ficat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.