Aperitive cu oua

Reteta Oua umplute cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru oua umplute cu sos de smantana se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se curata si se taie in doua pe lung. Se scot cu atentie galbenusurile.

ingrediente

   4 oua
   1 galbenus crud
   miezul de la o felie de franzela muiat
   1 lingurita unt
   1/2 ceapa taiata marunt si rumenita in unt
   marar si patrunjel verde tocate fin
   sare
   piper
   1 1/2 lingura pesmet
   salata verde
Sosul:
   3/4 ceasca smantana
   1 lingurita faina.

mod de preparare

Pentru oua umplute cu sos de smantana se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se curata si se taie in doua pe lung. Se scot cu atentie galbenusurile, se pun intr-un castron si se freaca cu untul, adaugind apoi galbenusul crud, miezul de paine muiat, verdeata tocata, ceapa, sarea si piperul. Cu aceasta compozitie se umple fiecare jumatate de albus in asa fel incit sa i se dea forma unui ou intreg. Se dau prin pesmet si se prajesc in unt. Se aseaza apoi intr-o cratita mica, se toarna deasupra smantana bine amestecata cu faina si se lasa sa fiarba incet la foc foarte mic


Se servesc calde, asezate pe o farfurie garnisita cu frunze de salata verde

Incearca si Oua umplute picante
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu sos de smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.