Aperitive cu oua

Oua umplute cu sunca si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ouale fierte tari se curata de coaja, se taie in jumatati in lungime, se scoate galbenusul si se da prin sita. Se freaca untul spuma, se adauga doua g

ingrediente

   6 oua
   150 gr. sunca
   1 ou
   o ceapa
   o legatura verdeata
   5-6 linguri smintina
   o lingura pesmet
   o lingura unt
   sare
   piper

mod de preparare

Ouale fierte tari se curata de coaja, se taie in jumatati in lungime, se scoate galbenusul si se da prin sita. Se freaca untul spuma, se adauga doua galbenusuri de oua crude si galbenusurile fierte date prin sita, sunca taiata bucatele mici, ceapa taiata marunt si inabusita, sare, putin piper, pesmet, patrunjel verde tocat si smintina. Se amesteca bine si la urma se adauga albusul spuma amestecindu-se usor. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua, se asaza apoi unul linga altul in farfuria unsa cu unt, se toarna deasupra restul de smintina, se presara pesmet. Se dau la cuptor un sfert de ora.
Se servesc imediat
Incearca si Ochiuri in parizer
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu sunca si ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite