Aperitive cu oua

Reteta Oua umplute cu sunca si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru oua umplute cu sunca si maioneza se curata de coaja ouale tari, rascoapte, fierte de citeva ore. Se taie in doua in latime.

ingrediente

   4 oua fierte
   sos maioneza
   60 gr sunca
   1 lingurita mustar
   piper praf
   frunze de salata verde

mod de preparare

Pentru oua umplute cu sunca si maioneza se curata de coaja ouale tari, rascoapte, fierte de citeva ore. Se taie in doua in latime. Se taie putin din capetele rotunjite, pentru ca oul sa poata sta vertical. Se amesteca bine sosul maioneza cu mustarul si sunca tocata. Se pune praf de piper. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile fierte si se netezeste cu cutitul. Se aseaza in farfurie, pe frunze de salata verde.




Se prepara in 35 de minute.


Incearca si Omleta cu verdeturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu sunca si maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.