Aperitive cu oua

Reteta Oua umplute foarte fine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Tiganas_25295 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cele 6 oua se fierb tare,se curata,se taie jumatati.
Galbenusurile se scot si se paseazs ,se adauga pateul (scos în prealabil de la frigider),castra

ingrediente

   6 oua
   250 gr. pate de ficat
   optional-piept/pulpã de pui
   2-3 castraveti acri
   2-3 linguri mustar picant
   sare
   piper
   Sos - 100 gr. maioneza
   125 gr. smantana

mod de preparare

Cele 6 oua se fierb tare,se curata,se taie jumatati.
Galbenusurile se scot si se paseazs ,se adauga pateul (scos în prealabil de la frigider),castravetii acrii taiati marunt,cubulete,2-3 linguri de mustar,sarea si piperul.Se amesteca totul foarte bine.Se gustã sã fie usor picant.Aceasta umplutura se pune cu varf in jumataþile de ou. Ouale se pun intr-un vas mai adanc, pentru ca peste ele se toarna sosul din smantana si maioneza.Dupa aceasta totul se da la rece cel putin 15 minute.
Acest aperitiv va face o impresie foarte buna asupra invitatilor dvs.
Incearca si Oua surpriza
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute foarte fine" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.