Aperitive cu oua

Oua umplute in coaja

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ouale fierte tari se taie in jumatate in lungime, se scoate galbenusul si albusul, iar cojile se umplu cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt s

ingrediente

   6 oua
   2 cepe
   100 gr. cascaval
   50 gr. unt
   1 lingura smintina
   1 ou crud
   2 legaturi verdeata
   1 lingura pesmet
   sare
   piper

mod de preparare

Ouale fierte tari se taie in jumatate in lungime, se scoate galbenusul si albusul, iar cojile se umplu cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt se inabusa in unt, se amesteca cu galbenusurile si albusurile fierte si tocate, cascavalul ras, jumatate din pesmet, un ou crud, smintina, sarea, piperul, verdeata tocata. Cojile de ou astfel umplute se presara cu pesmet si se dau la cuptor un sfert de ora, cu cite o bucatica de unt deasupra
Se servesc fierbinti
Incearca si Omleta cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute in coaja" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite