Reteta de oua umplute in stil italian este o reteta de aperitiv, pe care o gasiti pe culinar.ro. Ouale umplute sunt usor de preparat si se gatesc rapid.
Reteta de oua umplute in stil italian este o reteta simpla de aperitiv. Se fierb ouale tari. Se toaca ceapa marunt si se caleste in unt. Se adauga rosiile din conserva si se zdrobesc cu furculita. se adauga 2 usturoi tocati, se da in clocot si se lasa la fiert cca 10 minute. Se condimenteaza cu sare, piper, boia si oregano. Se decojesc ouale si se taie in jumatati pe lung. Se scot galbenusurile si se paseaza cu branza gorgonzola zdrobita, smantana dulce, nucsoara si piper. Se umplu ouale cu acest amestec. Se toarna sucul de rosii intr-o forma unsa, se asaza ouale, se coc la cuptor 15 minute, in cuptorul incins.
Ouale umplute in stil italian se servesc ca aperitiv.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUn aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!
Rulouri cu ciuperciTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosClatite pufoase reteta Iniţial am zis că azi nu fac nimic dulce pentru că pregătisem nişte sărăţele,dar apoi mi-am...
Clatite pufoase reteta fara zaharIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii