Aperitive cu oua

Reteta Oua umplute in stil mediteranean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb ouale sa fie tari. Se taie in jumatati, si se separa galbenusurile de albusuri.
Galbenusurile se amesteca cu putin ulei de masline, cu pestel

ingrediente

   6 oua
   1 ardei rosu
   1 conserva de peste (tuna)
   masline verzi
   smantana
   1 lingura de faina
   cascaval ras
   ulei de masline
   sare si piper

mod de preparare

Se fierb ouale sa fie tari. Se taie in jumatati, si se separa galbenusurile de albusuri.


Galbenusurile se amesteca cu putin ulei de masline, cu pestele, cu ardeiul si cu maslinele taiate in cubulete foarte mici. Se vor umple jumatatile de oua ramase cu ceea ce a rezultat si se aseaza intr-un vas de cuptor.


Separat de face un sos bechamel si se toarna peste oua. Deasupra se pune cascaval ras si se lasa la cuptor 15- 20 de min.
Incearca si Oua cu sos de mustar
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute in stil mediteranean" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.