Dupa mine, si pizza o consider tot aperitiv, merge mancata si fierbinte, dar si rece si este la fel de delicioasa!
mod de preparare
Se framanta din faina si apa calduta, in care am dizolvat sarea si drojdia si lingura de ulei de masline, un aluat elastic, framantat bine si lasat sa se odihneasca cca. 15 minute, dupa care se intinde cu un sucitor intr-o foaie groasa de cca. 5 cm care se pune in tava unsa cu un pic de ulei. Deasupra aluatului, se intinde sucul de rosii, peste care presaram condimentele, radem jumatate din cascaval, presaram pe toata suprafata cubuletele de muschi si cubuletele din pieptul de pui afumat. Deasupra, se intinde oul batut bine, se rade restul de cascaval si se repartizeaza frumos, pe margine, ouale de prepelita. Se lasa la cuptorul preincalzit cca. 15-20 minute. Se portioneaza calda. Pofta buna!
Incearca si Oua rascoapte portugheze
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu oua de prepelita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe