Aperitive cu oua

Polenta cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
chilom-stoica carmen 7467 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face o mamaliguta potrivita ca si consistenta, se pune intr-o tava, se netezeste cu o spatula si se lasa citeva ore. Stratul sa fie cam de 1,5 cm g

ingrediente

   malai
   apa
   sare
   oua
   parmezan

mod de preparare

Se face o mamaliguta potrivita ca si consistenta, se pune intr-o tava, se netezeste cu o spatula si se lasa citeva ore. Stratul sa fie cam de 1,5 cm grosime. Se taie bucatele de 15/15 cm (cit un toast), se unge cu ulei de masline si se pune pe gratar citeva minute pe fiecare parte.

Oul se prajeste in tigaie de teflon fara ulei.
Oul se pune pe felia de mamaliga si se rade parmezan deasupra.
Se serveste la micul dejun sau ca aperitiv.
Incearca si Omleta cu sunca presata
Daca ti-a placut reteta noastra "Polenta cu ou" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite