Aperitive cu oua

Quemone din dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
Tzanetakos postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata dovleceii de coaja si se rad prin razatoarea mare. Se presara cu putina sare sa nu se mai scurga apa din ei. Ouale se bat, se amesteca cu pu

ingrediente

   4-5 dovlecei tineri
   4 oua
   putin lapte
   faina

mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja si se rad prin razatoarea mare. Se presara cu putina sare sa nu se mai scurga apa din ei. Ouale se bat, se amesteca cu putin lapte (sifon) si cu faina, sa se faca o compozitie mai groasa decit aceea de clatite. Se adauga dovleceii rasi, cu o lingurita se ia din compozitie si se coace aluatul obtinut in ulei fierbinte.
Se servesc ca aperitiv sau ca garnitura la friptura
Incearca si Om de zapada din oua
Daca ti-a placut reteta noastra "Quemone din dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite