Rulada aperitiv cu branza oua si legume este un aperitiv deosebit perfect pentru sarbatoare. Este o rulada aperitiv delicioasa si aspectuoasa.
Cele trei tipuri de brânza se amesteca cu mixerul, se adaugă smântâna si gelatina preparata conform instrucțiunilor.Legumele congelate se fierb si se lasă la răcit apoi se adaugă in compoziția de brânză. Intr-o tava se pune folie alimentara si se pune jumătate din compoziție. Se da 10 minute la rece apoi se pun ouăle curățate unul lângă altul. Se acoperă cu restul de crema si cu grija se rulează folia ca un sul de salam de biscuiți.Se lasă câteva ore la rece și se poate tăia.
Imi plac la Philips Multiccoker funcțiile de menținere la cald si cea de păstrare a substanțelor nutritive prin valva ajustabila.
Rulada aperitiv ee taie felii de cca2 cm grosime.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataTort Floare de Cireş cu glazură oglindă în culoarea florilor de cireş şi decoraţiuni de ciocolată făcute de...
Desert tort Floare de Cires, cu glazura oglindaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii