Aperitive cu oua

Sufleul de salau

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe salaul,se scot oasele,se desface carnea in fileuri.Se prepara sosul alb din unt,faina i lapte sau zeama in care a fiertpestele.Se amesteca p

ingrediente

   un salau
   2 linguri faina
   zeama de la o lamaie
   60g de unt
   200g svaiter sau cascaval
   1.5 pahar lapte
   3 oua

mod de preparare

Se fierbe salaul,se scot oasele,se desface carnea in fileuri.Se prepara sosul alb din unt,faina i lapte sau zeama in care a fiertpestele.Se amesteca pe foc pana se ingroasa.Se lasa sa se racoreasca,se adauga trei galbenusuri,zeama de la o lamaie,branza rasa pe razatoare mica si albusurile batute spuma.Se pun intr-un vas de sticla incasabila,uns cu unt,fileurile de salau,se toarma sosul,se presara cascavalul ras si se introduce in cuptor sa se raceasca.
Se serveste imediat ce este gata
Incearca si Friganele cu paine
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleul de salau" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite