Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Grissini - home made

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Dizolvam drojdia si untul (atit cit se poate) in laptele incalzit la 37 grade. Punem faina in framintator si varsam

detalii rețetă—

Omleta cu malai si branza

complexitate reteta Redusa 

Pentru omleta cu malai si branza se bat ouale, se adauga 1-2 linguri de apa, se pun 50 g branza rasa, mararul si

detalii rețetă—

Oua cu sos picant si legume

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua cu sos picant si legume ouale rascoapte se curata si se taie felii rotunde. Se asaza feliile pe o

detalii rețetă—

Omleta Frittata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Omleta Frittata este un aperitiv cu ou sanatos si delicios. Se incinge cuptorul. Se topeste untul intr-o tigaie si

detalii rețetă—

Oua in sos de vermut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ouale in sos de vermut sunt aperitive delicioase. Se topeste untul, se incorporeaza pudra de mustar si faina. Se

detalii rețetă—

Omleta pragheza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Omleta pragheza este un aperitiv cu carne si ou delicios. Kaiserul se prajeste in ulei, ouale se bat impreuna cu

detalii rețetă—

Ochiuri cu sunca la capac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ochiurile cu sunca la capac sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. sunca se

detalii rețetă—

Oua umplute cu pate de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

O delicioasa reteta de aperitive cu oua, oua umplute cu pasta de peste, o reteta simplu de preparat, cu un grad de

detalii rețetă—

Oua umplute cu pasta de anchois

complexitate reteta Redusa 

Ouale umplute cu peste sunt excelente ca aperitive reci. Pentru a prepara reteta ingredientele necesare sunt: oua,

detalii rețetă—

Omleta lipoveneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se sparg ouale si se amesteca cu o furculita. Se taie bucati crenvustiul, salamul si cascavalul si se adauga peste

detalii rețetă—

Omleta cu peste afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale se bat bine, apoi se amesteca impreuna cu mazarea si ceapa taiata feliute. Se adauga compozitia in untul

detalii rețetă—

Omleta de Praga

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prajeste in ulei kaizerul afumat. Separat, se bat ouale impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se

detalii rețetă—

Cascaval cu oua ochiuri la tigaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Untul se pune la incins intr-o tigaie, apoi se adauga cascavalul taiat in cuburi si se lasa la prajit pe ambele

detalii rețetă—

Omleta cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toarna laptele rece peste faina, batand continuu cu telul. Se adauga galbenusurile, branza si se bate bine, iar

detalii rețetă—