Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Oua fierte tari delicioase

complexitate reteta Redusa 

Timpul de firbere necesar pentru obtinerea de oua fierte tari este de 10 minute de la primul clocot. Depasindu-l

detalii rețetă—

Oua umplute cu sunca si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru oua umplute cu sunca si maioneza se curata de coaja ouale tari, rascoapte, fierte de citeva ore. Se taie in

detalii rețetă—

Oua moi delicioase in sos de rosii

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua moi in sos de rosii se fierb ouale. Se prepara un sos de rosii, diluind pasta de rosii cu o ceasca de

detalii rețetă—

Omleta aromata in stil indian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Omleta aromata in stil indian este un aperitiv cu ou sanatos si delicios. Se taie rosiile in cuburi mari si ceapa

detalii rețetă—

Oua in cuib de rosii cu smantana si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ouale in cuib de rosii cu smantana si usturoi sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se decupeaza rosiile si se

detalii rețetă—

Ochiuri simple romanesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru ochiuri simple romanesti se pune apa la fiert, fara sare, intr-o cratita cu peretii scunzi. Cratita trebuie

detalii rețetă—

Ochiuri cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru ochiurile cu branza se fac ochiuri romanesti, fierte ca mai sus in apa cu putin otet. Se scurg si se asaza

detalii rețetă—

Pasta de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se da prin sita branza impreuna cu galbenusurile fierte, se aadauga untul moale, sarea si piperul.

detalii rețetă—

Tartine colorate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie painea felii si se unge fiecare felie cu unt sau maioneza. Se toaca marunt ouale fierte, gogsarul,

detalii rețetă—

Oua cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale fierte tari se taie felii. Se pregateste un sos din mustar amestecat cu galbenusurile, zeama de lamaie si

detalii rețetă—

Omleta indiana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rosiile se curata de pielite, apoi se taie in cuburi mari. Se pun la fiert in supa clocotita impreuna cu rondele de

detalii rețetă—

Oua cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ouale fierte tari se taie in sferturi si se asaza pe o farfurie. Untul topit, in prealabil si stins cu putin otet,

detalii rețetă—

Scrob cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala ciupercile si se pun sa fiarba in apa cu zeama de la jumatate lamaie. Cand sunt fierte se strecoara, se

detalii rețetă—

Oua umplute cu sunca, pe maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se face o maioneza: trei galbenusuri se freaca bine cu un cartof fiert si trecut prin sita sau ras pe razatoarea

detalii rețetă—