Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Omleta cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie sunca cuburi si se rumeneste usor in unt. Se bat ouale putin si se adauga peste sunca. Se rumeneste omleta

detalii rețetă—

Scrob cu sote de rinichi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Un rinichi de vaca se curata de grasime, se opareste bine si se prepara sote cu o lingura unt. Ouale se bat si se

detalii rețetă—

Scrob cu paine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Feliile de paine se taie cubulete si se prajesc in unt. Ouale se bat, se amesteca cu smantana si se toarna peste

detalii rețetă—

Ochiuri pe frunze de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un vas de sticla incasabila uns cu unt, se asaza un strat gros de frunze de spanac oparite bine in apa

detalii rețetă—

Oua a la russe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale rascoapte, se scot galbenusurile si se toaca. Se pun galbenusurile tocate pe un platou. Peste ele se

detalii rețetă—

Oua pe felii de paine prajita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale moi aproximativ patru minute. Painea se taie felii subtiri, cascavalul se rade, untul se topeste pe

detalii rețetă—

Oua cu cascaval la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se rade pe razatoarea mica cascavalul si se asterne jumatate din cantitate intr-un vas de inox bine uns cu unt.

detalii rețetă—

Oua umplute cu pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pestele se fierbe in apa rece. Cand s-a inmuiat, se scoate si se zdrobeste cu furculita, apoi se freaca energic cu

detalii rețetă—

Oua umplute cu pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus,

detalii rețetă—

Oua rascoapte cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se fierb ouale tari. Cind sint reci se curata, se taie felii rotunde si se asaza pe o farfurie unele peste

detalii rețetă—

Sufleul de salau

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe salaul,se scot oasele,se desface carnea in fileuri.Se prepara sosul alb din unt,faina i lapte sau zeama

detalii rețetă—

Sufleu de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se fierbe conopida intreaga.Untul se pune intr-o tigaie si se lasa pe foc pana se topeste.Se adauga faina si se

detalii rețetă—

Sufleu de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pestele se curata,se spala si se fierbe.Cand este gata fiert se scoate din apa,se racoreste,apoi s scot oasele

detalii rețetă—

Oua umplute in stil mediteranean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se fierb ouale sa fie tari. Se taie in jumatati, si se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se

detalii rețetă—