Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Oua cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se fierb ouale moi, se curata de coaja si se aranjeaza intr-un vas incasabil uns cu unt. Se prepara un sos alb: 30

detalii rețetă—

Oua cu sos de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale rascoapte. Ceapa se taie feliute foarte subtiri si se pune in tigaie cu unt sa se inmoaie bine, pe

detalii rețetă—

Oua moi cu sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale moi, nu se curata de coaja si se lasa in apa calduta ca sa se mentina calde. Se prajesc feliile de

detalii rețetă—

Omleta cu sos de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se toaca ceapa marunt si se pune cu jumatate din cantitatea de ulei sa se caleasca. Se picura apa din cand in cand,

detalii rețetă—

Oua rascoapte cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se fierb ouale tari. Cind sint reci se curata, se taie felii rotunde si se asaza pe o farfurie unele peste

detalii rețetă—

Crochete cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se fierb 4 oua tari in apa cu sare, apoi dupa ce s-au racit, se macina prin macinatorul de nuca si se pun deoparte.

detalii rețetă—

Omleta cu spanac si sos de brinza cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

1. Pentru sosul de cascaval se zdrobeste cascavalul cu o furculita si se amesteca cu smantana si vin.

detalii rețetă—

Oua rascoapte cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se fierb ouale tari. Cand sunt reci se cojesc, se taie felii rotunde, si se aseaza pe o farfurie unele peste

detalii rețetă—

Oua umplute cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierb, se curata si se taie ouale. Se scot galbenusurile si se dau prin sita. La 6 oua, se pun 2 linguri pline

detalii rețetă—

Sufle de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierb ouale jumatate tari, si se aseaza intr-o farfurie de sticla unsa cu unt. Deoparte se face urmatorul sos de

detalii rețetă—

Ochiuri cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se taie ceapa marunt si se pune intr-o tigaie adinca impreuna cu uleiul. Se caleste pina se inmoaie, apoi se adauga

detalii rețetă—

Omleta cu peste si sos de unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se iau doi lapti de crap bine spalati si se tin 5 minute pe foc in apa care clocoteste, se ia apoi o bucata de ton

detalii rețetă—

Oua tari cu sos grecesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ouale fierte tari sau cleioase se taie in sferturi si se aseaza cu galbenusul in sus. Uleiul, apa, sarea si lamiia

detalii rețetă—