Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Oua umplute cu pate Bucegi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie ouale in doua si se scot galbenusurile. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc,

detalii rețetă—

Icre negre in jumatati de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ouale se fierb se decojesc si se pun in frigider cateva ore. Se scot si scobesc de galbenus care se amesteca cu

detalii rețetă—

Piept de pui umplut cu branzeturi si mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Incalziti cuptorul la 200 gr C. a) Preparare umplutura: 1. Amestecati branzeturile cu mustarul.

detalii rețetă—

Oua in sos de vermut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ouale in sos de vermut sunt aperitive delicioase. Se topeste untul, se incorporeaza pudra de mustar si faina. Se

detalii rețetă—

Oua delicioasa cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ouale cu sos de mustar sunt aperitive delicioase. Se taie ouale felii. Se face sosul din: mustar, galbenusuri,

detalii rețetă—

Oua umplute cu ciuperci gustoase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale umplute cu ciuperci gustoase este o mancare cu oua si ciuperci delicioasa ce foate fi servita ca si aperitiv.

detalii rețetă—

Tartine cu pasta de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale, se curata si se dau galbenusurile apoi prin sita. Se freaca cu untul, se adauga mustarul, piperul

detalii rețetă—

Oua in sos vermut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Untul topit se amesteca impreuna cu pudra de mustar si faina. Se adauga vermutul si se amesteca continuu pana la

detalii rețetă—

Oua cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale fierte tari se taie felii. Se pregateste un sos din mustar amestecat cu galbenusurile, zeama de lamaie si

detalii rețetă—

Oua cu creveti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Din faina, 30 gr unt si lapte, se prepara un sos alb. Crevetii decojiti se amesteca in sosul alb, cu patrunjel

detalii rețetă—

Oua rascoapte cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se fierb ouale tari. Cind sint reci se curata, se taie felii rotunde si se asaza pe o farfurie unele peste

detalii rețetă—

Oua umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ouale fierte se curata, se taie jumatati, galbenusurile se pun separate intr-un castron. Galbenusurile se amesteca

detalii rețetă—

Oua rascoapte cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se fierb ouale tari. Cand sunt reci se cojesc, se taie felii rotunde, si se aseaza pe o farfurie unele peste

detalii rețetă—

Oua umplute cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierb, se curata si se taie ouale. Se scot galbenusurile si se dau prin sita. La 6 oua, se pun 2 linguri pline

detalii rețetă—