Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gogosele din albus de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se bat bine, pana devin spuma tare. Se adauga sare, zeama de lamaie si se mai bat putin. Se introduce in

detalii rețetă—

Aperitiv special

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100 g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la

detalii rețetă—

Galuste de gris cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se bat ouale spuma si se adauga grisul in ploaie, amestecind mereu cu lingura, pina se obtine o pasta. Din aceasta

detalii rețetă—

Oua umplute cu ficat la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale fierte tari se curata de coaja, se taie in jumatati in lungime, se scoate galbenusul, iar albusul se umple cu

detalii rețetă—

Oua umplute in coaja

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale fierte tari se taie in jumatate in lungime, se scoate galbenusul si albusul, iar cojile se umplu cu

detalii rețetă—

Pirjoale de ou cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale rascoapte se toaca marunt si se amesteca cu sosul alb, gras. Se adauga patrunjel verde. Se ia cu lingura din

detalii rețetă—