Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tamagoyaki

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

Tamagoyaki este un fel de omleta japoneza foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de un ou, zahar si

detalii rețetă—

Oua cu sos picant si patrunjel

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua cu sos picant fierbeti si puneti apoi in vas cu apa rece 4-6 oua. Intr-un vas, puneti ½ kg de smintina,

detalii rețetă—

Omleta cu stafide si migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Smantana, scortisoara, stafidele si zaharul se pun la foc mic, sa fiarba in lapte. Separat se bat ouale si se

detalii rețetă—

Omleta dulce

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se sparg ouale si se separa albusul de galbenus in vase separate. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu

detalii rețetă—

Omleta cu stafide si migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun la fiert in lapte, la foc moale, smantana, scortisoara, stafidele si zaharul, amestecandu-se tot timpul, nu

detalii rețetă—

Omleta cu castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Amestecam castanele cu zahar pudra si zahar vanilat, apoi cu galbenusurile de ou. Batem albusurile cu putina sare,

detalii rețetă—

Papanasi cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se amesteca ouale, branza, esenta, razatura de lamaie si zaharul, iar la urma se adauga faina pana devine

detalii rețetă—

Langose unguresti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Se face o maia din drojdie , putin zahar, lapte caldut si putina faina. Se adauga dupa 10 minute ingredientele

detalii rețetă—

Franzelute (muffins) cu migdale si mac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se preincalziteste cuptorul peste 200 grade. Se bat oul, sarea si zaharul, pana ce amestecul se albeste si se

detalii rețetă—

Franzelute cu tarate si mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca tarata, laptele, uleiul si laptele. In alt vas sa amesteca faina, praful de copt, sarea, zaharul si

detalii rețetă—

Oua cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se fierb si se pun apoi in vas cu apa rece 4-6 oua. Intr-un vas, se pun smintina, 2 oua intregi (crude), zaharul si

detalii rețetă—