Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Corabioare de ou pe sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Corabioarele de ou pe sos de smantana sunt aperitive simple si decorative. Tocam verdeturile, le condimentam, le

detalii rețetă—

Ochiuri cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru ochiurile cu branza se fac ochiuri romanesti, fierte ca mai sus in apa cu putin otet. Se scurg si se asaza

detalii rețetă—

Oua cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ouale fierte tari se taie in sferturi si se asaza pe o farfurie. Untul topit, in prealabil si stins cu putin otet,

detalii rețetă—

Ochiuri in rosii, cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie rosiile in jumatati, se scobesc, se lasa putin sa se scurga, apoi in fiecare se picura o picatura de otet.

detalii rețetă—

Ochiuri in apa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Intr-un vas cu apa, se adauga otetul si se pune pe foc. Cand incepe sa fiarba apa, se sparg ouale deasupra apei si

detalii rețetă—

Salata de ceapa cu peste si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se taie ceapa solzisori, se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat 5 minute. Se stoarce si se amesteca cu 2-3

detalii rețetă—

Peste cu cartofi si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb cartofii in coaja si se lasa sa se raceasca. Se pune la fiert otetul indoit cu apa. Se taie ceapa julien

detalii rețetă—