Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Omleta delicioasa in spirala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Omleta in spirala este un aperitiv cu ou decorativ si delicios. Se curata pielita rosiilor, se taie cubulete. Se

detalii rețetă—

Ochiuri in cuib de parizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru ochiurile in cuib se taie parizerul in felii. Se incinge untura intr-o tigaie si se asaza feliile de

detalii rețetă—

Omleta cu rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie in doua, se preseaza putin ca sa-si piarda din apa si seminte,

detalii rețetă—

Ochiuri pe ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciupercile se spala bine in multe ape, dar nu se curata de pielita si apoi se taie felioare. Ceapa se toaca marunt

detalii rețetă—

Ochiuri in cuib

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se taie atatea felii de parizer, cate ochiuri se fac. Se incinge untura intr-o tigaie si se aseaza feliile de

detalii rețetă—

Ochiuri cu parizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun in grasimea incinsa feliile de parizer (fara a li se scoate pielita de pe margine), pina se string ca niste

detalii rețetă—

Ochiuri in parizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Feliile de parizer taiate subtiri, fara sa li se rupa pielita de pe margini, se pun in grasime incinsa; pielita

detalii rețetă—

Cosulete de parizer cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Intr-o tigaie mare se pune uleiul si cind este incins se asaza feliile de parizer una linga alta. La caldura

detalii rețetă—