Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Omleta sanatoasa cu cas

complexitate reteta Redusa 

Pentru omleta sanatoasa cu cas galbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile

detalii rețetă—

Omleta cu ficatei de pasare si sos Madera

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Omleta cu ficatei de pasare si sos Madera este un aperitiv cu carne delicios. Ouale se spala. Ficatul de pui se

detalii rețetă—

Ochiuri cu sunca la capac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ochiurile cu sunca la capac sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. sunca se

detalii rețetă—

Chiftele ca de piept de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un

detalii rețetă—

Ochiuri in cuib de parizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru ochiurile in cuib se taie parizerul in felii. Se incinge untura intr-o tigaie si se asaza feliile de

detalii rețetă—

Ochiuri in cuib

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se taie atatea felii de parizer, cate ochiuri se fac. Se incinge untura intr-o tigaie si se aseaza feliile de

detalii rețetă—

Omleta cu cas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Galbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare. Se prajeste in

detalii rețetă—

Omleta taraneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ouale se sparg intr-o farfurie adinca, se adauga ingredientele de mai sus si se bat bine cu furculita. Se toarna in

detalii rețetă—