Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cosulete cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Cosulete cu ou este un aperitiv cu piept de pui ce se face foarte usor si rapid. Cosuletele din piept de pui este o

detalii rețetă—

Njems (rulouri cu legume si carne de pui)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Tocam legumele si carnea. Incingem wokul, punem uleiul de arahide dupa care punem carnea. Amestecam 1 minut apoi

detalii rețetă—

Oua cu sunca si ciuperci

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua cu sunca si ciuperci ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cand sint gata se curata si se

detalii rețetă—

Oua cu cabanos sau ficat de pasare

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua cu cabanos sau ficat de pasare ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cand sint gata se

detalii rețetă—

Ochiuri rapide cu costita

complexitate reteta Redusa 

Pentru ochiuri rapide cu costita se rumenesc in unt, pe ambele parti, feliile de costita si se scot pe o farfurie.

detalii rețetă—

Chiftelute de carne cu oua

complexitate reteta Redusa 

Pentru chiftelute de carne cu oua ouale fierte si curatate de coaja se imbraca in carne tocata, se dau prin ou

detalii rețetă—

Oua a la Moscova

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ouale a la Moscova sunt aperitive cu carne delicioase si consistente. Se amesteca smantana cu hreanul. In jumatate

detalii rețetă—

Omleta rapida cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Omleta rapida este un aperitiv cu carne simplu si delicios. Se bat ouale, se adauga mazarea si ceapa si se

detalii rețetă—

Omleta pragheza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Omleta pragheza este un aperitiv cu carne si ou delicios. Kaiserul se prajeste in ulei, ouale se bat impreuna cu

detalii rețetă—

Omleta cu ficatei de pasare si sos Madera

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Omleta cu ficatei de pasare si sos Madera este un aperitiv cu carne delicios. Ouale se spala. Ficatul de pui se

detalii rețetă—

Omleta asortata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Omleta asortata este un aperitiv cu carne si legume delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas.

detalii rețetă—

Tort din omleta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Tortul din omleta este o mancare cu oua si carne consistenta cu diferite creme de branza ce poate fi servita ca si

detalii rețetă—

Ochiuri Domino la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ochiurile Domino la tava este o mancare cu carne si cartofi delicioasa si consistenta. Se curata cartofii si se

detalii rețetă—

Aperitiv cu oua si carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din meniul de pretrecere nu trebuie sa lipseasca acest aperitiv. Pentru a prepara aceasta reteta de aperitiv cu

detalii rețetă—