Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Minitarte din piure, ou si cascaval

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

Sunt foarte bune calde dar se pot servi si ca aperitive reci....

detalii rețetă—

Oua moi cu legume

complexitate reteta Redusa 

Ouale fierte moi pot fi servite cu soteuri sau piureuri de legume: morcovi, fasole alba, spanac, andive, conopida

detalii rețetă—

Omleta cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara piureul de spanac bine scazut si se amesteca cu ouale batute. Se prajeste in unt fierbinte pe ambele

detalii rețetă—

Ochiuri pe orez si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe orezul cu trei cesti de apa, unt, sare, piper si se pune vasul in cuptor pana scade apa si orezul devine

detalii rețetă—

Ochiuri pe spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fac ouale ochiuri si se lasa la racit. Se prepara piureul de spanac si se asaza intr-un vas de sticla

detalii rețetă—

Oua in cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb cartofii in coaja, se curata, se dau prin masina de tocat, se adauga 50 gr unt, sare, piper. Intr-un vas

detalii rețetă—

Ochiuri in cuib de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se umple un cornet cu piure de cartofi. In farfuria care merge la cuptor se toarna cu cornetul rinduri unele peste

detalii rețetă—