Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Oua mexicane

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 15m 

Acum ceva timp, am vazut aceasta reteta pe Paprika si am notat repede ce trebuie si cum se face. Tot am zis ca le

detalii rețetă—

Oua umplute cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua umplute cu sos de smantana se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se curata si se taie in doua pe lung.

detalii rețetă—

Ou aperitiv cu sos picant

complexitate reteta Redusa 

Pentru ou aperitiv cu sos picant ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se

detalii rețetă—

Oua delicioasa cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ouale cu sos de mustar sunt aperitive delicioase. Se taie ouale felii. Se face sosul din: mustar, galbenusuri,

detalii rețetă—

Oua cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale fierte tari se taie felii. Se pregateste un sos din mustar amestecat cu galbenusurile, zeama de lamaie si

detalii rețetă—

Oua gratinate cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale se fierb moi, apoi se curata de coaja si se pun intr-o tava unsa cu unt. Se prepara repede sosul alb. Untul

detalii rețetă—

Ochiuri gratinate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara sosul alb din 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 pahar lapte si sare. Se introduc in sosul alb 100 gr

detalii rețetă—

Ochiuri pe mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prajesc feliile de paine in unt. Se fierbe mazarea cu apa cat o cuprinde si cu unt cat o nuca. Se prepara sosul

detalii rețetă—

Crochete de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara un sos alb din unt, faina si lapte. Se fierb ouale rascoapte si se pun in apa rece, apoi se curata si se

detalii rețetă—

Oua cu macris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala macrisul si se pune in apa fierbinte sa fiarba cateva minute. Se scurge, se amesteca cu sosul alb, cu

detalii rețetă—

Oua cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se fierb ouale moi, se curata de coaja si se aranjeaza intr-un vas incasabil uns cu unt. Se prepara un sos alb: 30

detalii rețetă—

Oua cu creveti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Din faina, 30 gr unt si lapte, se prepara un sos alb. Crevetii decojiti se amesteca in sosul alb, cu patrunjel

detalii rețetă—

Crochete cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se fierb 4 oua tari in apa cu sare, apoi dupa ce s-au racit, se macina prin macinatorul de nuca si se pun deoparte.

detalii rețetă—

Sufleul de salau

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe salaul,se scot oasele,se desface carnea in fileuri.Se prepara sosul alb din unt,faina i lapte sau zeama

detalii rețetă—