Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Omleta la cuptor, cu parmezan si bacon

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 30m 

Din dorinta de a mai folosi din oua si de a obtine un mic dejun rapid, am pregatit aceasta omleta satioasa,

detalii rețetă—

Omleta rapida cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Omleta rapida cu verdeata este un aperitiv rapid si delicios. Dupa ce se bat ouale si se adauga laptele si sarea,

detalii rețetă—

Omleta cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se bat ouale, se adauga laptele si doua linguri de verdeata tocata marunt: ceapa verde, marar, patrunjel, sare. Se

detalii rețetă—

Ou delicios cu verdeata

complexitate reteta Redusa 

Pentru ou delicios cu verdeata se fierb ouale tari, se trec sub un jet de apa, se curata de coaja si se lasa sa se

detalii rețetă—

Oua cu smintina si verdeata

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua cu smintina si verdeata oua rascoapte taiate rondele se pun intr-un sos din rintas, stins cu smintina,

detalii rețetă—

Omleta milaneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Omleta milaneza este o reteta potrivita pentru micul-dejun. Ingredientele pentru reteta sunt: oua, ceapa, verdeata.

detalii rețetă—

Mini omlete cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Omletele cu verdeata se pot servi la micul dejun. Ingredientele pentru reteta sunt: oua, lapte.

detalii rețetă—

Scrob cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se toaca marunt patrunjelul verde, mararul, arpagicul si tarhonul. Se pun toate verdeturile intr-o tigaie, cu unt,

detalii rețetă—

Ochiuri ciobanesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara ochiurile in apa. Se prajesc ciupercile in unt cu verdeata si sare. Se aranjeaza pe un platou branza in

detalii rețetă—

Oua cu ceapa, usturoi, verdeata si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb 6 oua rascoapte si cand s-au racit se trec prin razatoarea mare de legume. Se toaca fin ceapa si

detalii rețetă—

Sufleu de dovlecei cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Se rad dovleceii de coaja,se spala,se taie bucatele si se inabusa,impreuna cu verdeata tocata,in putina apa,pe foc

detalii rețetă—

Scrob moldovenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca intr-un castronas 6 oua cu un pahar smintina. Se incalzeste untul in tigaie, s eprocedeaza ca

detalii rețetă—

Oua cu verdeturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se bat ouale cu laptele. Se adauga verdeata tocata marunt, sare si piper. Se toarna compozitia in tigaia cu untul

detalii rețetă—

Oua cu sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale se fierb foarte bine. Se toaca cepele si ciupercile curatite si se inabusa in unt impreuna cu verdeata. Cind

detalii rețetă—