Aperitive cu peste

Reteta Bulete de cartofi cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb cartofii in coaja, se trec prin sita si se amesteca, pe foc, cu unt. Ceapa se toaca si se inmoaie bine in unt, pe foc mic. Pestele se fierbe

ingrediente

   500 gr cartofi
   400 gr peste fiert (batog sau calcan)
   sare
   1 ceapa
   2 oua
   2 linguri faina
   100 gr unt
   piper
   ulei

mod de preparare




Se fierb cartofii in coaja, se trec prin sita si se amesteca, pe foc, cu unt. Ceapa se toaca si se inmoaie bine in unt, pe foc mic. Pestele se fierbe si se sfarama bine ca un piure. Se amesteca cartofii cu pestele, cu ceapa, cu ouale, se adauga piper si sare, daca pestele este nesarat, amestecand bine pana devine ca o pasta. Din aceasta pasta se fac bulete care se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte.

Se servesc imediat




Alte aperitive:





Zacusca de ciuperci


Chiftele


Ardei copti

Incearca si Chiftelute de ton cu sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cartofi cu peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.